Varför ska du ha ett ringmått?

Varför ska du beställa ett ringmått online? Att hitta rätt storlek för en ring kan vara utmanande, och att få tag på en ring som visar sig inte passa kan både göra dig besviken och frustrerad. Men oroa dig inte, vi har lösningen – Beställ ett ringmått och minska risken för felköp

Ett justerbart ringmått är ett användbart verktyg när du inte vet hur din ring ska vara. Genom att använda dessa så kan du på ett smidigt och enkelt sätt mäta din ringstorlek och därmed minska risken att beställa fel storlek på din ring.

Det går oftast att korrigera en ring i efterhand men detta innebär dels extra tid, extra arbete, extra kostnad och om det går att undvika så är det rent av onödigt.

Storleken är relativt exakt, det kan variera något beroende på vilken modell på ring du ska ha men det ger en väldigt bra utgångspunkt för oss guldsmeder inför tillverkningen. Är du osäker på hur exakt den mäter eller hur denna storlek är i förhållande till storleken på din blivande drömring? tveka inte på att höra av dig så hjälper vi dig att navigera dig rätt.

Tips: Läs vårat blogginlägg om ringstorlek här

Hur använder du ett ringmått?